Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile 2017 yılının ikinci merkezi yerleştirme ataması olan KPSS 2017/2 tercihleri devam ediyor. Adaylar 14 Kasım - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında müracaatlarını gerçekleştirebilecektir.

Buna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinden yapılan duyuru da KPSS 2017/2'ye ilişkin tercih kılavuzu yayımlandı ve İşin Olsa ekibi olarak sizler için kadrolara göre alınacak personel kadrolarını inceledik. Buna göre ortaöğretim mezunu olmak üzere toplam 178 kişilik teknisyen alımı yapılacak. Peki alım yapacak olan kurumlar nedir ve detayları nedir.

ALIM YAPACAK KURUMLAR

ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile KPSS 2017/2 atamaları devam ediyor ve teknisyen kadrosu için toplam 178 kişilik pozisyon ayrılmış durumdadır. Peki alım yapacak olan kurumlar hangileridir?

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
AMASYA ÜNİVERSİTESİ
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
TCDD
GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Yukarıda KPSS 2017/2 ile teknisyen kadrosuna personel alımı yapacak olan bazı kurumlar verilmiştir. Başvurular AİS ÖSYM aracılığı ile yapılmakta olup son başvuru tarihinin 23 Kasım 2017 olduğu belirtildi.

KURUMLARA GÖRE ATAMALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ