KOSGEB geçtiğimiz günlerde alım duyurusu yapmıştı. Yapılan duyuruya göre KOSGEB bünyesine 40 kişilik boş kadro ile memur alımı gerçekleştirecek. Başvurular an itibari ile başlamış olup adaylar en geç 08 Ağustos 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Aşağıdaki şartlara göre, şartlara uygun olan ve başvurusu onaylanan adaylara KOSGEB tarafından sözlü sınav yapılacak. Adayların başvuru yaptığı boş pozisyonlar için KPSS sınav puanı ele alınarak en yüksek puandan en düşüğüne kadar kadro sayının 4 katı kadar aday sözlü sınava çağırılacaktır. Başvurusu onaylanan ve sınava çağırılmaya hak kazanan adayların listesi sözlü sınavdan önce www.kosgeb.gov.tr adresinden duyurusu yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

KOSGEB memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek,  2017 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden ve KPSSP24 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Başvurular bu gün başlıyordu. Adaylar başvurularını yapmaya başlayabilirler. Adaylar en geç başvurularını 08 Apustos 2017 tarihi saat 17:00 a kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını www.kosgeb.gov.tr internet adresinden, elektronik ortamda yapacaktır. Adayların doğrulattıkları elektronik posta adreslerine başvuru yaptıklarına dair bilgilendirme postası gönderilecektir.

İLANINA TAM METNİNE BURADAN ULAŞINIZ.

Editör: TE Bilisim