Türkiye İş Kurumu aracılığı ile özel ve kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel ataması yapmaktadır. Perosnel alımı ilanları ilgili kurumları tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için İŞKUR'a gönderilmektedir. İŞKUR'a yeni gönderilen ilanlara bakıldığında farklı kamu kurumlarının çok sayıda pozisyonlar için kendi büyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu 32 kişilik kamu personeli alımı yapmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre 32 kişilik kamu personeli alımı yapıldığı görülmekte olup ilgili ilanlar yeni yayımlanmıştır. Buna göre daimi ve geçici olmak üzere personel alımları yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için atamalar yapılacak, personel ataması yapacak olan kurumlar hangileridir ve 32 kişilik personel atamasına ilişkin pozisyonlar nelerdir..

İLAN DETAYLARI

Başvuru Muatap: İŞKUR
Alınacak Personel Sayısı: 32
Kurumlar: Kamu Kurumları
Son Başvuru: 6 Eylül 2017

KURUMLAR ve POZİSYONLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre farklı kurumların açık pozisyonlar için toplam 32 kişilik kamu personeli alımıyaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar, hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir.

AYVACIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Su Arıza İşçisi - 1 Personel

ÖĞRETMEN EVİ MÜDÜRLÜĞÜ-TOKAT 
Sıcak Mutfak Aşçısı

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
Atıksu Pompa Operatörü

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
Atıksu Pompa Operatörü
Asfalt Plenti Operatörü
Beton Santral Operatörü
Asfalt Üretim Tesisi Operatörü

ÇAT KASABASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Bahçıvan

BAŞVURULAR

Tokat Öğretmenevi ilanı için Tokat ilindeki İŞKUR merkezleri, Ayvacık Belediyesi ilanı için Ayvacık sınırlarında ki İŞKUR merkezleri ve diğer kamu kurumları için ise adaylar başvurularını Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet göstermekte olan Türkiye İş Kurumu şubelerinden yapabilmektedir. Yine internet üzerinden başvurularını tamamlamak isteyen adayların aşağıda yer almakta olan linki takip ederek başvurularını tamamlayabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx