İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Genel Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Askeri alımlar yapıldığı gibi yine sözleşmeli ya da daimi statüsünde memur personel alımları da yapılmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de Jandarma Genel Komutanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 20 sözleşmeli memur personel alımı yapacağı belirtilmişti. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Başvuru şartları nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Jandarma Genel Komutanlığı hazırladığı bildiri ile 20 sözleşmeli memur personel alımı yaptığını duyurmuştu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor?

SİSTEM VE YÖNETİM GELİŞTİRME UZMANI - 1 PERSONEL
SİSTEM VE ALT YAPI UZMANI - 1 PERSONEL
YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI - 11 PERSONEL
RİSK ANALİZ VE AÇIKLIK TESPİT UZMANI - 1 PERSONEL
SALDIRI TESPİT VE ÖNLEME UZMANI - 1 PERSONEL
JEMUS DONANIM GELİŞTİRME, İNCELEME VE TAKİP UZMAN - 1 PERSONEL
JEMUS YAZILIM GELİŞTİRME, TAKİP VE DENETİM UZMAN - 1 PERSONEL
ELEKTRON İK HABERLEŞ ME VE GÜVENLİK UZMAN - 1 PERSONEL
AĞ GÜVENLİK CİHAZLARI YAPILANDI RMA VE YÖNETİM UZMANI - 1 PERSONEL
UYGULAMA VE VERİ TABANI GÜVENLİK UZMANI - 1 PERSONEL

Yukarıda Jandarma Genel Komutanlığının hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacağı belirtilmiş ve personel sayıları da duyurulmuştur.
Müracaat edecek olan adayların yayımlanmış olan ilan da belirtilen niteliklere ve vasıflara sahip olması gerekmektedir. Aşağıda ki linki takip ederek Jandarma Genel Komutanlığının memur personel alım ilanını görebilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim