Emniyet Genel Müdürlüğü ve Dışişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ilanlar bugün kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu. Buna göre EGM ve Dışişleri Bakanlığı memur personel alımı yapacak.

İlgili ilanlar Emniyet Genel Müdürlüğü ve Dışişleri Bakanlığı tarafından hazırlanmış olup bildiriler Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmuştur. Peki Emniyet Genel Müdürlüğü ve Dışişleri Bakanı hangi pozisyonlar için kaç kişilik alım yapacak.

POZİSYON VE ALIM DETAYLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Dışişleri Bakanlığının memur alım ilanı kamuoyuna duyuruldu. Peki kaç kişilik alım yapılacak ve pozisyonlar detayları nedir.

Emniyet Genel Müdürlüğü

Havacılık Dairesi Başkanlığı - 6 Pilot
Havacılık Dairesi Başkanlığı - 2 Uçak Pilotu
Adana - 1 Pilot
Diyarbakır - 1 Pilot

Dışişleri Bakanlığı

En az lise mezunu 1 sözleşmeli sekreter.

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar ve yanlarında belirtilmiş olan sayı kadar Dışişleri Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştirecektir. Emniyet Genel Müdürlüğü toplam 10 pilot alımı ve Dışişleri Bakanlığı ise toplam 1 sözleşmeli sekreter alımı yapacaktır. Buna göre toplam 11 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir. İlanlara müracaat etmek ve detaylar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen adayların aşağıda ki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

Uçak Pilot - https://goo.gl/iE3861
Helikopter Pilot - https://goo.gl/4qQuph
Sekreter - https://goo.gl/gnt5ZD