Ülkemizin en tanınır kurumlar arasında yer alan ve yıl içerisinde açıktan atama yöntemi ile çok sayıda memur, personel alımı gerçekleştirmekte olan Diyanet İşleri Başkanlığı geçtiğimiz günlerde hazırladığı ilanı kamuoyuna duyurdu ve toplam 9 bin 500 memur alımı yapacağını açıkladı. 

Buna göre Diyanet İşleri Başkanlığı 9 bin 500 memur alımı yapıyor. Alıma başvurular 31 Aralık 2017 tarihinde başlamış olup son başvurular 16 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor ve detaylar nedir?

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Diyanet İşleri Başkanlığı kuran kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım pozisyonları için toplam 9 bin 500 kişilik memur alımı gerçekleştirmektedir.

BAŞVURULAR NASL YAPILACAK?

Diyanet İşleri Başkanlığının 9 bin 500 kişilik kuran kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım pozisyonlarına memur alımı yaptığı yukarıda belirtilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların;

https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/KurumDisi/

Yukarıda verilmiş olan linki takip ederek ilgili ekranlardaki formları kendi bilgilerine göre doldurup başvurularını 16 Ocak 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Aranacak şartlar ve diğer detaylar için remsi bildiriyi inceleyiniz.

RESMİ BİLDİRİYİ VE ARANACAK ŞARTLARI BURADAN GÖREBİLRİSİNİZ