1500 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne alınması planlanan personeller için onay çıktı.  Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmelerden sonra Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne 1500 personel alınmasına karar verildi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü için maliye Bakanlığı'ndan onay sonunda çıktı. işte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımına dair bilgiler.

Adayların uzun süre zarfı içinde beklemiş olduğu müjdeli haber Sonunda geldi Daha önceden açıklandığı üzere Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne 1500 sözleşmeli personel alımının yapılacağı duyurulmuştu. Bu duyurulardan sonra herkes alımları ne zaman yapılacağına merakla beklemeye başlarken müjdeli haber sonunda geldi. Beklenen müjdeli haberi Bayındır memur Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu resmen duyurdu.

Resmi sosyal medya   hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Memur Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu adayların uzun bir süreçtir beklemiş olduğu Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı hakkında resmi bilgiler açıkladı. sosyal medya hesabı üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne alınacak olan 1500 sözleşmeli personel için Bayındır memur Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Maliye Bakanlığı ile yapılan istişareler den sonra adaylarımızın beklemiş olduğu süreç son buluyor Üç aylık bir çalışma süreçlerinden sonra Maliye Bakanlığı istenilen 1500 personel alımı için onay verdi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne Toplu sözleşme kazanımlarımızdan 1500 personel alacağız açıklamasını yapan Soner Can Tufanoğlu, çok kısa bir süre içerisinde alımların İlan'a çıkarılacağını söyledi.