Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bu sene içerisinde ASDEP bin 500 personel alımı yapması beklenmektedir. Alım ilanları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının il müdürlükleri aracılığı ile yayımlanması beklenirken ilk ilan Hatay il Müdürlüğü tarafından duyuruldu. Yayımlanan ilan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğünün toplam 52 memur personel alımı yapacağı öğrenildi.

Alım ilanı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu ve müracaatlar 6 Mart 2017 tarihinde başlamış olup 17 Mart 2017 tarihinde sona erecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğü 52 memur personel alımı yapılmaya devam ediyor. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir?

1) Türk vatandaşı olmak,
2) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
3) Askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış yahut en az 1 yıl erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olmak,
4) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya akıl hastalığı olmamak
5) KPSSP3 Puan türünden 60 ve üzeri almak
6) Son 6 Ay içerisinde Hatay ilinde ikamet etmiş olmak.

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğü tarafından aranmaktadır. Başvurular 17 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek ve adayların Hatay İl Müdürlüğüne şahsen müracaat etmesi gerekmektedir. Gerekli bilgiler için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/KkShoQ