Türkiye'nin 81 ilinde bilindiği üzere en az bir tane devlet üniversitesi bulunmaktadır. Bu devlet üniversiteleri açık olan pozisyonlar için akademik personel, memur ve işçi alımları yapmakta olup İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okurlarımız için tüm devlet üniversitelerinin daimi kamu işçisi alımı ilanlarını birleştirdik ve sizlere sunuyoruz.

Buna göre 4 farklı devlet üniversitesinin 34 kişilik daimi işçi alımı yaptığı görülmektedir. Alım ilanına başvuru yapabilmek için elbette pozisyonlara göre değişen şartlar bulunuyor ancak adayların öncelikle mezuniyet düzeylerine dikkat etmesi gerekmektedir. Peki hangi üniversiteler hangi kadrolar için kaç kişilik alım yapıyor?

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER

Buna göre Amasya Üniversitesi Genel Sekreterliği Temizlik Görevlisi pozisyonu için 10 kişi, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Diğer Hayvan Yetiştiricileri Ve Tarım İşçileri pozisyonuna 10 kişi, Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği) pozisyonuna 2 kişi, Diğer Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği) pozisyonuna 3 kişi, Fırat Üniversitesi Hastanesi Temizlik Görevlisi (Hastane) pozisyonuna 8 kişi ve Kastamonu Üniversitesi grafik pozisyonu için 1 kişi olmak üzer toplam 4 üniversite 34 daimi işçi alımı yapmaktadır.

Başvurular üniversitelere göre değişiklik göstermekte olup Amasya Üniversitesinin ilanı 30 Mayısta bitmekte olup diğer üniversitelerinki ise Fırat Üniversitesi 31 Mayıs, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesinin ilanları ise 4 Haziran'da sona ermektedir. Adaylar Türkiye geneli İŞKUR merkezleri aracılığı ile müracaatlarını yapabilecektir.

Editör: TE Bilisim