Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ( KOSGEB ) 19 Temmuz 2017 tarihinde alım duyurusu yapmıştı. KOSGEB bünyesinde bulunan memur eksikliği için toplamda 40 kişilik boş kadro taşra teşkilatında bünyesine Uzman yardımcısı alıyor.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK!

KOSGEB alım yapacağı boş kadrolar için adaylara sınav yapacak. Adayların başvuru yaptığı boş pozisyonlar için KPSS sınav puanı ele alınarak en yüksek puandan en düşüğüne kadar kadro sayının 4 katı kadar aday sözlü sınava çağırılacaktır. Başvurusu onaylanan ve sınava çağırılmaya hak kazanan adayların listesi sözlü sınavdan önce www.kosgeb.gov.tr adresinden duyurusu yapılacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

KOSGEB alım yapacağı kadrolar için başvuru tarihlerini, 21 Temmuz 2017 tarihi ile 08 Ağustos 2017 tarihleri arasında belirledi. Başvurular 21 temmuz 2017 saat 09:00 da başlıyor. Adaylar en geç 08 Ağustos 2017 saat 17:00 a kadar devam edecektir. Buna göre adaylar başvurularını www.kosgeb.gov.tr internet adresinden, elektronik ortamda yapacaktır. Adayların doğrulattıkları elektronik posta adreslerine başvuru yaptıklarına dair bilgilendirme postası gönderilecektir.

SINAV İÇİN ARANAN ŞARTLAR:

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek,  2017 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden ve KPSSP24 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranacaktır.

İLANINA TAM METNİNE BURADAN ULAŞINIZ.