Kamu İhale Kurumu yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksiliği için farklı pozisyonlarda alım ilanı yayımlaıştı. Yapılan duyuruya göre Kamu İhale Kurumu, 6 kişi Büro personeli, 5 kişi İletişim Görevlisi ve 4 kişi Avukat pozisyonuna almak üzere toplamda 15 kişilik boş kadro ile memur personel alımı gerçekleştiriyor. Başvurular ilanın yayımlanması ile başlamış olup, adaylar başvurularını en geç 26 mayıs 2017 tarihine kadar yapmak zorundadır. Adaylar başvuru yapabilmeleri için aranan niteliklerin tamamını taşımak zorundadır. Adaylar eğitim seviyelerine göre başvuru yapabilirler. Başvurular, www.ihale.gov.tr adresinde yer almakta olan sınav başvuru formunu doldurarak elektronik ortamdan yapması gerekmektedir.

MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER

Büro Görevlisi


En az dört yıllık eğitim veren; Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim Fakülteleri ile fakültelerin Matematik, İstatistik, Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik veya Kütüphanecilik lisans programlarından mezun olmak.

İletişim Görevlisi

En az iki yıllık eğitim veren yüksekokulların ya da dengi okulların; Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler ön lisans programlarından mezun olmak.

Avukat

Hukuk Fakültesi mezunu olmak, Avukatlık ruhsatına sahip olmak.
Yukarıda yer almış olan pozisyonlara göre mezun olunması gereken bölümlerden adayların diploması olmask gerekmektedir. Yine başvuru yapacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından 80 ve üzer puan almış olması gerekiyor.

MEMUR ALIM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim