Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan 11 Eylül 2017 tarihli duyuruya göre, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) bünyesine 4 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Adayların bu boş kadroya yerleşebilmeleri için Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) tarafından yapılacak olan Giriş sınavından başarılı olmaları gereklidir. Toplamda 4 kişilik kadro ile Müfettiş Yardımcısı alınacak olup adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) bünyesine alımının yapacak olduğu boş kadro için memur adaylarından, sınavın yapılacağı tarihten itibaren henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi ulunmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Müfettişlik yapılacak karekter ve yapıya hakim olmak, adaylara yapılacak incileme sonucunda adli sicil açısından görevi iyapmasına engel durum olmamak, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türünden 75 veya üzeri puan almış olmak, KPSS puan sıralamasına göre ilk 80 kişi arasında bulunmak, Türkiyenin herhangi bir yerinden görev yapmaya sağlık açısından elverişli olmak, en az dört yıllık eğitim veren fakültelerin, hukuk, siyasal bilgiler, İşletme, İktisadi, İktisat ve İdari Bilimler bölümünden mezun veya buna denkliği olan gerekli kurumlar tarafından onaylanmış yurtdışı fakültelerinden mezun olmuş olmak şartları aranmaktadır.

Ayrıca yukarıdaki niteliklere göre şartları taşıyan adaylar bunları resmi belgeler ile birlikte kanıtlamış olmak ve başvuru süresi içerisinde ve istenilen belgeler ile birlikte Teftiş Kurulu Başkanlığına ulaştırmış olmaları gerekmektedir.

GİRİŞ SINAVI YAPILACAK!

Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları ve başvurularını yaptıkları taktirde yapılacak olan duyuru ile Giriş sınavına katılacaklardır. Giriş sınavı yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan gerçekleşecek olup Sınavın ilk bölümü yani yazılı sınav, 11 Kasım 2017 tarihi ile 12 Kasım 2017 tarihlerinde saat 09:00 da Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü , Müftü Mahallesi, Menderes Bulvarı 53080 RİZE adresinde sınava katılacaklardır.

SINAVA BAŞVURULAR:

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar, en geç 24 Ekim 2017 tarihine kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü , Müftü Mahallesi, Menderes Bulvarı 53080 RİZE adresine şahsen veya posta yolu ile mesai saatleri içerisinde başvurularını yapmaları şarttır. Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular veya postada yaşanacak gecikme sonucunda başvurular geçersiz sayılacaktır. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar ise aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilanaın tam metnine ulaşabilirler.

https://goo.gl/kdzRKX

Editör: TE Bilisim