Ülkemiz de faaliyetlerini sürdürmekte olan Tarım Kredi Kooperatifleri kamuya açık pozisyonları için memur alımları gerçekleştirmeye devam etmekte olan açık pozisyonları için hazırladığı ilanları Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurmaktadır.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilan ile Tarım Kredi Kooperatiflerinin 286 kişilik önlisans mezunu Tarım Kredi Kooperatifleri memuru alımı yapacağı öğrenildi. Başvurular 25 Mayıs 2017 tarihine kadar devam etmektedir. Peki detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Tarım Kredi Kooperatifleri
Alınacak Memur Sayısı: 286
Alınacak Pozisyon: Kooperatif Görevlisi
Mezuniyet: Belirli Önlisans Bölümleri
Şart: KPSS 60 ve üzeri

HANGİ BÖLÜMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Tarım Kredi Kooperatifleri kamu kurumunun alım yapacağı 286 kooperatif görevlisi memuru alımına başvuru yapacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların yine aşağıda belirtilmiş olan önlisans bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.



BAŞVURULAR



Tarım Kredi Kooperatiflerinin alım yaptığı 286 önlisans mezunu kooperatif memuru alımına başvurulr yukarıda ki adreslere gerekli evraklar ve iş talep formu ile 25 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılmaktadır. Adayların tüm detayları öğrenmesi ve yanlarında bulundurması gereken evraklar gibi bilgileri aşağıda ki linkten öğrenmesi gerekiyor.

BAŞVURU EVRAKLARI VE MÜRACAAT İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim