Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile Kamu Personeli Seçme Sınavına giren çok sayıda aday 3 Temmuz 2017 saat: 23.59'a kadar KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamasına başvurularını yaptı.

ÖSYM AİS aracılığı ile yapılan başvuruların sona ermesi ile adaylar bir haftadan fazla süredir KPSS 20117/1 merkezi yerleştirme memur ataması sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak, ÖSYM'den konu hakkında duyuru geldi mi?

SONUÇLARIN AÇIKLANMA TARİHİ

KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması başvuruları 3 Temmuz 2017 tarihi itibari ile sona erdi. Bir haftadan fazla süre geçti ancak bir türlü sonuçlar açıklanmadı peki Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi sonuçların açıklanma tarihine ilişkin bir duyuru yayımladı mı?

Buna göre her hangi bir açıklama yapılmadı ancak geçtiğimiz atamaalra bakıldığında sonuçların 14 Temuz 2017 Cuma gününe kadar açıklanması beklenmektedir. ÖSYM'den yine konu hakkında KPSS 2017/1 tercih sonuçlarının açıklanmasına ilişkin tarih verilmesi için açıklama beklenmektedir.

KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamasında bilindiği üzere en az lise mezunu olmak üzere toplam 2 bin 780 adayın kamuya yerleştirilmesi yapılacaktı. Sonuçların açıklanması ile güvenlik soruşturması işlemlerinin başlaması beklenmekte olup bu işlemlerinde sona ermesi ile adayların kamu kurumlarına alınması beklenmektedir.

TÜM KPSS HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim