Geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 250 kamu personeli alımı yapılacağı belirtilmişti. Ancak alım ilanına müracaatlar ilanın yayımlandığı gün başlamadı.

Müracaatlar 6 Mart 2017 tarihi ile başlayacak ve adaylar 17 Mart 2017 tarihine kadar başvuru yapabilecek. Buna göre Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 250 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi personel alımı yapacak.

Farklı Pozisyon Sayısı: 4

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPACAK


Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi 4 farklı pozisyon için 250 kamu personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için kamu personeli alımı yapılacak.

Kimya Mühendisi
Makine Mühendisi
Elektrik Elektronik Mühendisi
Elektrik Mühendisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi toplam 250 kamu personeli alımı yapılacak.

6 MARTTA BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi bünyesinde istihdam etmek isteyen mühendis adayları 6 Mart 2017 tarihi itibari ile başvurularını yapabilecek. Buna göre başvurular 6 Mart 2017'de başlayacak ve adayların 17 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
Başvuru süreçlerinin başlaması ile adayların hangi kanalla üzerinden başvuru yapabildiği ve detayları hakkında sizleri bilgilendireceğiz.