Her sene kamuya ciddi atamalar gerçekleştirmekte olan Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda KPSS 2018/4 ataması ile 9 bin kişilik memur alımını tamamladı. Bu sene ciddi atama yapması beklenmekte olan Sağlık Bakanlığının yeni bir atama yapması beklenirken geçtiğimiz günlerde ortaya flaş bir iddia tıldı.

Buna göre Gazeteci Murat Polat resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile yaptığı resimli paylaşımda Sağlık Bakanlığının 18 bin kişilik memur alımı yapacağını müjdeledi. Peki alımlar gerçekten yapılacak mı, Sağlık Bakanlığı 18 bin memur alımı hangi tarihte yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığının yakın zaman içerisinde atama yapması bekleniyor. Gazeteci Murat Polat'ın iddiası gibi 18 bin kişilik memur alımı yapılacak mı net olarak resmi bir yazı olmadığı için bilinmiyor fakat alımların en kısa süre içerisinde yapılması ön görülmektedir. Gazeteci Murat Polat'a göre Sağlık Bakanlığının Haziran ayı içerisinde 18 bin kişilik memur alımı yapılacağı belirtilmektedir.

Yani önümüzdeki ay Sağlık Bakanlığının yeni bir ilan yayımlaması ve kamuya toplam 18 bin kişilik atama yapması bekleniyor ancak resmi bir duyuru olmadığı için konuya şimdilik kesin diyemiyoruz. Sağlık Bakanlığı bu sene ciddi atamalar gerçekleştirecek ve atama ilanları kamuoyuna duyurulduğunda www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz. Sitemizi ve sosyal medya hesabımızı takip ederek gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin