Ülkemizin en önemli kuruluşlarından bir tanesi olan ve Maliye Bakanlığının yıl içerisinde en çok kadro ayırdığı bakanlıklardan Sağlık Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda memur ve personel alımı yapmaya devam etmektedir. Buna göre 2018 yılına girmeye az kaldığımız şu sıralarda 2018 yılı memur alımı hakkında Sağlık Bakanlığının açıklama yapması bekleniyordu ve sonunda merak ile beklenen duyurdu geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu 2018 yılı plan ve bütçe görüşmelerine Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'da katıldı ve Sağlık Bakanlığının plan ile bütçe konusunda açıklama yaparak 2018 yılında 36 bin memur alımı yapmayı hedeflediklerini duyurdu. Peki hangi kadrolar için alım yapılacak.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı 36 bin memur alımı yapacaklarını duyurdu. Peki alımlar hangi kadrolara yapılacak? Buna göre 27 bin memur alımı hemşire, ebe vb. sağlık personelleri için yapılacak iken kalan 9 bin memur alımı ise doktor kadrosu için yapılacak.

İLANLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Buna göre Sağlık Bakanlığı 36 bin memur ve personel alımı yapacak ve bu alımlar 2018 yılında yapılacak. Ancak hangi tarihlerde açıktan atama ile ilk defa ve yeniden atama kurası ile atama ilanlarının yayımlanacağı bilinmemektedir. İlgili ilanlar kamuoyuna duyurulduğunda İşin Olsa olarak sizlere bilgi vereceğiz. Sizlerde bilgi sahibi olmak istiyorsanız uygulamamızı indiriniz.

Memur Alımlarından Haberdar Olmak İçin Mobil Uygulamamızı İndiriniz
Bildirim Almak İçin:
İşin Olsa Mobil Uygulamasını Buradan İndirin