Ülkemizin önemli kamu kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen, ekonomik alanlarda düzenlemeler yapan kamu kurumlarına atama için kadro izni veren Maliye Bakanlığı yıl içerisinde kendi bünyelerinde görev yapmak üzere de memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

Bu sene de memur ataması yapması beklenmekte olan Maliye Bakanlığı için 6 Nisan 2018 tarihli Resmi Gazete aracılığı ile önemli bir ilan yayımlandı. İşin Olsa ekibi olarak Resmi Gazete'nin 6 Nisan 2018 tarihli yayınını inceledik ve Maliye Bakanlığına bin memur kadrosunun ihdas edildiğini öğrendik. Peki hangi pozisyona kadro ihdas edildi ve detaylar nedir?

KADROYA İLİŞKİN DETAYLAR NEDİR?

6 Nisan 2018 tarihli Resmi Gazete'nin 7104   Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 178 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun detaylı bir şekilde incelendiğinde Maliye Bakanlığına bin kişilik kadronun ihdas edildiği görülmektedir. Peki hangi pozisyona kadro verildi. Buna göre alımların vergi müfettiş uzmanı kadrosu için yapılacağı görülmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

Maliye Bakanlığının yakın zamanda memur alımı yapması beklenmektedir. Ancak alımların henüz ne zaman yapılacağına ilişkin bir bilgi olmamak ile birlikte ilan yayımlandığında ya da duyuru yapıldığında bilgi edinebilmek için lütfen www.isinolsa.com sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalınız.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin