Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile her sene yılda iki kere Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'ye giren adaylar için merkezi atama memur alımı düzenlenmektedir. Adaylar ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezuniyet grupları arasından girdikleri Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS puanları ile kendi pozisyonları için yerleşmeye çalışmaktadır.

Buna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi AİS aracılığı ile 26 Haziran ile 5 Temmuz 2018 tarihleri aralığında bu senenin ilki olan KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme memur ataması düzenlendi ve çok sayıda aday müracaatlarını gerçekleştirdi. Peki KPSS 2018/1 sonuçları ne zaman açıklanacak?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile 26 Haziran ile 5 Temmuz tarihleri aralığında KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme memur ataması düzenlendi ve ilgili atama ile ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunları arasında memur alımları yapılacaktır. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme atamasının hangi tarihte açıklanacağı duyurulmadı ancak geçmişte yapılan atamalara bakıldığında genel olarak sonuçların iki haftaya kalmadan duyurulduğu biliniyor. Bu sebepten dolayı atama sonuçlarının 21 Temmuz'a kadar açıklanması yüksek ihtimal olarak gözükmektedir. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için mobil uygulamamızı ve www.isinolsa.com sitemizi takip etmeye devam ediniz.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim Mobil Uygulama: İşin Olsa Mobil Uygulaması (Android - iOS)