Türkiye'nin dört bir yanına yapılan yatırımlar ile ulaşımın daha iyi hale getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Özellikle TCDD tarafından pek çok yere yeni demir yolları yapılmakta ve yüksek hızlı tren projeleri kesintisiz olarak devam etmektedir.

Bilindiği üzere TCDD açık pozisyonları için hazırlamış olduğu ilanları kamuoyuna duyurarak personel alımı gerçekleştirmektedir. TCDD personel alımlarının ne zaman yapılacağı soruları kesilmeden artarken sonunda Ulaştırma Bakanından müjdeli haber geldi.

PERSONEL ALACAĞIZ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT'nin personel alımı hakkında yaptığı haberlerin ardından TCDD konusunda da önemli açıklamalar yaptı. Bakan Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile TCDD içinde yakın zamanda personel alımının gerçekleştirileceği öğrenildi.

Peki alımlar ne zaman yapılacak ve detaylar nedir. Malesef bu konu hakkında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan her hangi bir açıklama yapmadı. Ancak bilindiği üzere demir yollarının geliştirilmesi ve insanların buralara teşvik edilmesi için TCDD önemli çalışmalar yapmaktadır. Buna göre TCDD tarafından yapılan projelerin artması ile çok sayıda personel alımı da gerçekleştirilmektedir. Bakanın açıklamasına göre yakın zamanda TCDD'nin personel alımı ilanını kamuoyuna duyurması bekleniyor.

TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim