Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kurulduğu günden bu yana personel, işçi ve akademik personel alımı yapmaya devam ediyor. Buna göre Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan bildiriler ile personel alımları kamuoyuna duyurulurken söz konusu personel alım ilanları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünce hazırlanmaktadır. Yeni yayımlanan bildiri ile toplam 15 geçici işçi alımı yapılacağı ve işçilerin en az ilköğretim mezunu olması gerektiği duyuruldu.

Kimler Başvurabilir

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna ilan edilen ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünce hazırlanan ilana göre toplam 15 geçici işçi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki bu ilana kimler başvurabilir.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az ilköğretim mezunu olmak
2016 yılı içerisin geçici işçi alımı çalışma hakkı kazanmamış olmak

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere sahip olan adaylar Recep Tayyip Erdoğan üniversitesine başvurabilir. Yapılan başvurular arasından 45 kişilik kadro ayarlanacak ve noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilecek. Kura çekilişinde kazanan adaylar mülakatlara alınacak ve mülakatlarda başarılı olanlar Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinde temizlik ve çevre düzenlemesi pozisyonundan sorumlu olmak üzere çalışmaya hak kazanacak. Adaylar 6 Ekim ile 7 Ekim tarihleri arasında söz konusu kadroya müracaat etmek için başvuru yapması gerekmektedir. Detaylı bilgiler için aşağıda ki resmi bildiriye tıklayınız.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız