Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından İŞKUR aracılığı yayımlanan ilana göre kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az okur - yazar olma şartı ile işçi alımı yapılacağı duyuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün işçi alım ilanına adaylar 7 Mart 2017 tarihi ile 7 Nisan 2017 tarihleri arasında müracaat edebilecek. Başvuracak olan adayların okur - yazar olma şartına sahip olması gerekmektedir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün alım ilanı İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için işçi alımı yapılacak.

İnşaat Mühendisi: 1 Personel
Vasıfsız İşçi : 30 Personel
Mimar: 1 Personel
Restoratör: 5 Personel
Sanat Tarihçisi: 2 Personel
Arkeolog: 6 Personel
İnşaat Mühendisi: 1 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Knidos Kazı Başkanlığı işçi alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilir.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

En az okur - yazar olmak
En az 18 yaşında olmak

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere sahip olan adaylar Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Knidos Kazı Başkanlığının alım ilanına müracaat edebilir. Başvurular için son tarih: 7 Nisan 2017 olarak duyuruldu. Başvuracak adaylar Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Knidos Kazı Başkanlığı ve İŞKUR ile iletişime geçebilir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız