Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kurum ve kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. İŞKUR kurumlar ile yaptığı anlaşmalar sonucunda personel alım ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Ankara Anket Anonim Şirketi ile anlaşması bulunmakta olan İŞKUR geçtiğimiz haftalar da yayımlamış olduğu ilan ile Anket A.Ş.'nin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 300 işçi alımı yaptığı duyurulmuştu. İŞKUR aracılığı ile müracaatlar yapılmakta olup halen başvurular devam etmektedir.

Kimler Başvuru Yapabilecek

İŞKUR aracılığı ile yapılan başvurular kabul edilmekte olup Ankara Anket Anonim Şirketine yapılacak olan başvurular 1 Ocak 2017 tarihinde başlayacak olup 31 Aralık 2017 tarihine kadar devam etmektedir. Adaylar bu tarihler arasında başvurularını yapabilir.

Anket Anonim Şirketi aradığı niteliklere en az ilkokul mezunu ibaresini eklemiş bulunmakta olup ilkokul mezunu adaylarda tercih yapabilmektedir. Ancak tercihen üniversite mezunu aday aranmaktadır. Başvuracak adayların 40 yaşını bitirmemiş olması ve bilgisayar kullanabiliyor olması gerekmektedir. Bu niteliklere sahip olan adaylar 31 Aralık 2017 tarihine kadar en yakın İŞKUR müracaat merkezine başvuru yaparak konu hakkında bilgi sahibi olabilir. Yine aşağıda yer alan resmi bildiri de de detayları öğrenebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim