Et ve Süt Kurumu İŞKUR tarafında açtığı boş pozisyonlar ile toplamda 54 kişilik boş pozisyon ile işçi alımı yapacak. Alınacak adaylar Lise mezunu olmak zorundadır. Et ve Süt Kurumu 2 kişilik pozisyon ile işçi ve 52 boş pozisyon ile eski hükümlü işçi alımı gerçekleştirecek. İşçi statüsünde alınacak adayların mesleği Soğutma Sİstemi Operatörü olacaktır. Ayrıca bu 2 kişilik boş pozisyona başvuruda bulunacak olan adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Diğer 52 kişilik Eski Hkümülü işçi pozisyonları ise, 8 kişi kasap, 24 kişi diğer kasaplar ve et hazırlama işçileri ve 20 adet Kasap alınacaktır. 

2 Kişilik işçi kadrosu için yani Soğutma Sistemi Operatörü kadrosunda çalışacakların çalışma bölgesi,  ERZURUM ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ, Diğer 52 kişilik eski hükümlü adayların çalışma yerleri ise, 20 Kasap için ERZURUM ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM, 24 Diğer Kasaplar ve Et Hazırlama işçileri ERZİNCAN ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ , 8 kişilik kasap pozisyonu için DİYARBAKIR ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ dür. 

Her kadro için aranan farklı nitelik bulunmaktadır. Bunlardan bazıları ise, Kasap Pozisyonu için, MEB, ESK ve İŞKUR tarafından düzenlenen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden sertifika sahibi olmak ( Bu sertifika Diğer Kasaplar ve Et Hazırlama İşçileri içinde geçerlidir). Ayrıca her kadro için, Bulaşıcı hastalığı olmaması, Vardiyalı çalışabilmek ve Soğutma Sİstemleri Operatörleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az lise mezunu olan Yani KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır. Buraya Tıklayarak ilanın yayınlanmış bildirisine ulaşabilirsiniz.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 26 Ocak 2017 tarihi ile 06 Şubat 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu Tarafından yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim