Bilindiği üzere ÇAYKUR'un Doğu Karadeniz illeri için toplam bin 500 kişilik işçi alımı yapacağı kamuoyuna duyurulmuştu. Ancak ilanın yayımlanmaması ve başvuruların ileri bir tarihe ertelenmesi akıllara alımların yapılıp yapılmayacağı ve ne zaman yapılacağı sorularını getirmişti.

Dün yaptığımız haber ile gelen açıklama üzerine ÇAYKUR bin 500 işçi alımı başvurularının 9 Mayıs 2017 tarihi itibari ile başlayacağını belirtmiştik. Buna göre ÇAYKUR Doğu Karadeniz illeri için toplam bin 500 kişilik işçi alımı başvuruları kabul ediliyor. Peki ÇAYKUR hangi iller için geçici işçi alımı yapıyor.

HANGİ İLLER İÇİN ALIM YAPILIYOR

ÇAYKUR, Doğu Karadeniz illeri için toplam bin 500 kişilik geçici işçi alımı yapıyor. Peki hangi iller için geçici işçi alımı yapılıyor. Buna göre Rize'de bin 70, Artvin'de 170, Trabzon'da 240 ve Giresun'da 20 kişilik ÇAYKUR geçici personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR

ÇAYKUR Rize'de bin 70, Artvin'de 170, Trabzon'da 240 ve Giresun'da 20 kişilik personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların İŞKUR aracılığı ile Rize, Artvin, Trabzon veya Giresun illerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yine adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesine girerek başvurularını ilanın yayımlanması ile 10 gün içerisinde gerçekleştirebilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim