Abalıoğlu İşçi Alımları İş ilanları

İletken bakır sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Abalıoğlu, aynı zamanda Türkiye’nin de en büyük holdinglerinden biridir. Dünya geneline ürün ihracatı yapan firma Abalıoğlu İşçi Alımları İş ilanları ile personel alımı da yapmaktadır. Sürekli büyümeyi hedefleyen firma yaptığı personel alımları ile istihdama da büyük katkı sağlamakta ve personel alımları ile kendisini geliştirmektedir. Alım yaparken titiz bir çalışma yapan firmada personel olabilmek için mutlaka aranılan genel ve özel şartları taşımak gerekmektedir. Eğer sizlerde bu büyük holdingde çalışmak isterseniz sizlere uygun olan birçok pozisyonu değerlendirebilirsiniz.

2015 yılının sonuna kadar açık olan Abalıoğlu İşçi Alımları İş ilanları ile hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yapacağınız tek şey firmanın iş ilanlarını takip etmek ve açık olan ilanlara anında başvuru yapmak. Firmada yüksek bir iş hacmi olması nedeni ile çok sayıda personel alımı yapılmaktadır ve bu da bir çok kişi için iş imkanı anlamına gelmektedir. Firmanın 2015 yılında açık olan pozisyonları şu şekildedir;

- Tasarım Mühendisi.

- İnsan Kaynakları Uzmanı,

- İnsan Kaynakları Müdürü,

- Şirket Şoförü,

- Bütçe ve Finansal Planlama Uzman Yardımcısı,

- Üretim Operatörü,

- Üretim Mühendisi,

Abalıoğlu İşçi Alımları İş ilanları firmanın kendi resmi internet sitesinde ve kariyer sitelerinde yayınlanmaktadır. Buralardan ilan detaylarına ulaşabilir ve ilanların genel ve özel şartlarını inceleyebilirsiniz. Türkiye genelinde çok sayıda şubesi olan firmanın dilediğiniz şubesine başvuru yapabilirsiniz. Bu firmada iş sahibi olmak sizin hem kariyeriniz için hem de maddi açıdan rahatlamanızı sağlayacaktır. Uzun süreli bu firmada çalışmak her zaman kazancınızın yükselmesine neden olacaktır. Aynı zamanda dünya devi olan bu firmada yükselmeniz de mümkündür.  

Abalıoğlu iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/abalioglu-holding-is-ilanlari-c9253-p34131/