Ülkemizde faaliyet göstermekte olan firmalar açık pozisyonları için güvenlik görevlisi personeli alımları gerçekleştirmektedir. Güvenlik görevlisi pozisyonu için personel alımı yapan firmalar ilanlarını hazırlayarak İŞKUR üzerinden ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır.

İŞKUR üzerinden yeni yayımlanan güvenlik görevlisi kadrolarına bakıldığında Türkiye geneli toplam 3 bin 150 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve İŞKUR üzerinden alınan güvenlik görevlisi detayları nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firmalar: Özel Sektör / Daimi İlan
Alınacak Pozisyon: Güvenlik Görevlisi
Alınacak Personel Sayısı: 3 Bin 150
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPACAK FİRMALAR

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi 3 bin 150 kişilik güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapacak firmalar hangileridir?

ECZACIBAŞI HOLDİNG
DESMER GÜVENLİK HİZMETLERİ
İNTERMAK A.Ş.
ÖZDİLEK
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
YILPORT HOLDİNG
DENK TURİZM İNŞAAT YATIRIM İŞLETME

Yukarıda güvenlik görevlisi kadroları için alım yapan firmaların bazıları verilmiştir.

BAŞVURULAR

Yurt geneli İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında toplam 3 bin 150 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Buna göre başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki linki takip ederek tüm firmaları buradan görüntüleyebilir ve müracaatlarını da gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/iP5igu
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048

Editör: TE Bilisim