Ülkemizde taşeron olarak istihdam etmekte olan bir milyon civarı taşeron işçi bilindiği üzere taşeron yasası ile kadroya geçecek. Buna göre taşeron başvuruları 11 Ocak 2018 tarihine kadar yapıldı ve adaylar o tarihten sonra taşeron sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.

Buna göre taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanıyor, şu ana kadar çok sayıda kurum taşeron başvuru sonuçlarını açıkladı. Peki hangi kurumların taşeron başvuru sonucu açıklandı? Taşeron sonucu açıklanan kurumlar hangileridir? İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro başvuru sonuçları hakkında size tüm detayları iletiyoruz.

TAŞERON SONUCU AÇIKLANAN TÜM KURUMLAR

Taşerona kadro başvuru sonuçlarına detaylı bir şekilde bakıldığında şu ana kadar Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Afyonkarahisar Kayıhan belediyesi, Sağlık Bilimleri üniversitesi , Giresun Üniversitesi, Yozgat ve Diyarbakır KYK, Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Eyüp Devlet Hastanesi Müdürlüğü, İstanbul İl Nüfus ve Vatandaşlığı, Muş - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Ankara - Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ, Sakarya Üniversitesi, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bazı İllerin Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlükleri, Sakarya Üniversitesi, Muğla - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü, Amasya - Taşova Belediye Başkanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Ankara - Sosyal Güvenlik Kurumu, Hakkari - Hakkari Belediyesi, Ankara - Batı Adliyesi, Nevşehir - Hacıbektaş Veli Üniversitesi, Gümüşhane - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Gaziantep - Polis Meslek Eğitim Merkezi, Kocaeli, Muş, Bilecik ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya - Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars - Aile İl Müdürlüğü kurumları taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladı. Taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanmaya devam etmekte olup yeni kurumlar listeyi yayımladıkça sizlere bilgi vereceğiz.

Editör: TE Bilisim