Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bu sene 2 bin 500 kişilik memur alımı konusunda Bakan Faruk Çelik ısrarcı olduklarını belirtmekte ve Maliye Bakanlığı ile konu hakkında görüşmelerini sürdürmekteydi. Bakan Faruk Çelik geçtiğimiz hafta ilk olarak Maliye Bakanlığı ile anlaştıklarını ve alımların haftaya başlayacağını duyurmuştu.

İkinci bir yapılan duyuruda ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin memur alacağı ve bünyelerinde ki kurumlarında toplam 700 kişilik memur alımı yapacağı belirtilmişti. Peki alımlar ne zaman başlayacak detaylar belli oldu mu?

İLAN HAZIRLANIYOR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik geçtiğimiz günler de 2 bin memur alımı başvurularının haftaya başlayacağını belirtmişti. Buna göre Tarım Bakanlığının 2 bin kişilik memur alımı ilanının hazırlandığı tahmin edilmekte olup ilanın yakın zaman içerisinde kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

POZİSYONLAR BELİRTİLDİ Mİ

Şu an için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Bakanlık hangi pozisyonlar için kaç memur alımı yapacağını duyurmadı ancak pozisyonlarında ilan ile birlikte ya da ilandan birkaç gün öncesinden kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin kişilik memur alımı ilanı beklenmekte olup ilanın yayımlanması ile sizlere bilgi vereceğiz.

TÜM MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim