Sağlık Bakanlığı her sene ülkemizde on binlerce kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirilmektedir. Alım ilanları Maliye Bakanlığının onayı ile yapılmakta olup Sağlık Bakanlığının 16 bin memur ve personel alımı gerçekleştirmesi beklenmekteydi ancak alımların hangi pozisyonlar için yapılacağı bilinmiyordu.

Resmi Gazete aracılığı ile yapılan duyuru sonucunda Sağlık Bakanlığının 16 bin memur alımı pozisyonları duyuruldu, buna göre hangi pozisyon için kaç kişilik memur alımı yapılacağı öğrenildi. Peki Sağlık Bakanlığı 16 bin memur alımı hangi kadrolar için yapılacak, en çok kadro hangi pozisyonlara verildi.

POZİSYONLARA GÖRE ATAMA SAYILARI

Sağlık Bakanlığının 16 bin memur alımına ilişkin pozisyonları Resmi Gazete aracılığı ile duyuruldu. Peki hangi pozisyona kaç kişilik kadro ayrıldı. Yayımlanan ilana göre diş tabibi 1 personel, diyetisyen 1 personel, ebe bin 3 personel, hemşire 5 personel, psikolog 1 personel, sağlık memuru 45 personel, sağlık teknikeri 1 personel, tabib 6677 personel, uzman tabip 8266 personel olmak üzere toplam 16 bin kişilik memur ve personel alımı yapılacaktır.

Sağlık Bakanlığının alım yapacağı 16 bin kişilik personel acil sağlık hizmetleri, eğitim hastaneleri, entegre ilçe hastaneleri, halk sağlığı labaratuvarları, ilçe sağlık müdürlükleri, sağlık evleri, toplum sağlığı merkezleri ve yataklı tedavi merkezlerinde istihdam edecektir. İlanların en kısa sürede yayımlanması beklenmekte olup ilanın yayımlanması ile bilgi almak için lütfen İşin Olsa sitemizi takip ediniz.

Alım İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim