Sağlık Bakanlığı açık pozisyonlara sağlık personelli ataması gerçekleştirmeye devam ediyor. Atama ilanı Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanmakta ve genel olarak kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile duyurulmaktadır.

Başvuru yapacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmesi gerekmekte olup yine atama başvuruları için adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merezinin resmi internet sitesini kullanmaktadır. Sağlık Bakanı Recep Akdağ Mart ayı sonunda yaptığı açıklamasında 2 ay içerisinde 12 bin 500 kişilik sağlık personeli ataması yapacaklarını açıklamıştı. Bu alıma ilişkin tarih duyuruldu.

BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 kişilik sağlık personeli atama tarihi duyuruldu. Buna göre Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 kişilik personel taması Mayıs ayında yapılacak ve adaylar Mayıs ayında 12 bin 500 personel alımı için müracaatlarını yapabilecek. Şu an için Mayıs ayının hangi günün de atamaların başlayacağı bilinmiyor ancak Mayıs ayında atamaların yapılacağı bilinmektedir.

Atamalarına yapılmasına kısa bir süre kala Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile ilan yayımlanması ve başvuru ile tercih kılavuzunun kamuoyuna duyurularak kadrolara adayların başvuruları alınması beklenmektedir. Sağlık Bakanlığı, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme il Devlet Personel Başkanlığından 12 bin 500 kişilik atama ilanı duyurulması ile sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

DİĞER PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ