Sağlık Bakanlığı her sene açık pozisyonlarına göre çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar genel olarak Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına göre yapılmakta olup tercihler Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile yapılmaktadır.

Geçtiğimiz haftalarda Sağlık Bakanlığı KPSS 2017/5 tercihleri ile 12 bin 500 kişilik memur ve personel alımı yapılacağı duyurulmuş ve adayların tercihleri ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirilmişti. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak.

TARİH VERİLDİ Mİ

ÖSYM'nin sonuçları 4 günlük süre zarfında açıklaması bekleniyordu ancak halen Sağlık Bakanlığı KPSS 2017/5 tercihlerinin sonuçları açıklanmadı. Peki sonuçlar için tarih verildi mi? Malesef Sağlık Bakanlığı ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KPSS 2017/5 12 bin 500 memur alımına ilişkin her hangi bir tarih verilmedi.

SONUÇLARI BEKLİYORUZ!

İşin Olsa ekibi olarak bize gelen yorumların artması ile yapılan bu haber sonucunda adaylar ve ekip olarak ÖSYM KPSS 2017/5 tercih sonuçlarının bir an önce açıklanmasını bekliyoruz. Eğer sonuçlar kısa süre içerisinde açıklanmayacaksa ÖSYM'den konu hakkında duyuru yapılması beklenmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ