Bu sene kurulan ve eğitim faaliyetlerine başlayan Milli Savunma Üniversitesi 19 Nisan 2017 tarihi itibari ile subay ve astsubay öğrenci alımına başladı. Buna göre Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde ki üç farklı harp okulu ve dört farklı astsubay meslek yüksek okulu binlerce subay ve astsubay öğrenci alımı yapıyor.

Adaylar başvurularını Milli Savunma Üniversitesi resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirebilmektedir. Adaylar harp okulları veya astsubay meslek yüksek okulu başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

Harp Okulu - Astsubay MYO

Buna göre adaylar Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde ki 3 farkı harp okulu ve 4 farklı astsubay myo için öğrenci alımı yapmaktadır. Harp Okulları; Kara Harp Okulları, Deniz Harp Okulları ve Hava Harp Okulları iken Astsubay Meslek Yüksek Okulları; Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu, Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu, Bando Astsubay Meslek Yüksek Okulu olarak bilinmektedir.

BAŞVURULAR

Adaylar Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okulları başvurularını nasıl yapabilir. Buna göre aşağıda verilmiş olan linki takip edecek olan adaylar başvurularını 19 Nisan 2017 - 25 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapabilecektir. Tüm askeri ilanları görmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

https://pertem.kkk.tsk.tr/tanitim/
ASKERİ PERSONEL ALIM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ