Ülkemizin en önemli kurumlar arasında yer almakta olan Maliye Bakanlığı bünyesinde bilindiği üzere çok sayıda taşeron işçi istihdam etmekteydi. İlgili işçiler kamu kurumlarına geçebilmek için 12 Ocak 2018 tarihine kadar taşerona kadro başvurularını tamamladı.

12 Ocak 2018 tarihine kadar yapılan taşerona kadro başvurularının ardından Maliye Bakanlığı bünyesinde istihdam edecek olan taşeron işçiler sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. Konu hakkında sonunda kamuoyuna açıklama yapıldı ve Maliye Bakanlığının taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladığı duyuruldu.

TAŞERON BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Maliye Bakanlığının resmi internet sitesinde bulunan duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna yapılan duyuru ile taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Peki Maliye Bakanlığının taşerona kadro başvuru sonuçlarına adaylar nasıl ulaşacak?

Maliye Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya ulaşmak isteyen adayların https://goo.gl/zzmQ7u linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve enter tuşuna basarak ilgili duyuruya ulaşması gerekmektedir. Bu duyuru aracılığı ile adaylar Maliye Bakanlığı taşerona kadro olumlu sonuçlanan ve taşerona kadro başvurusu olumsuz sonuçlananların isim listesini öğrenebilir.