Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile 21 Mayıs 2017 saat: 10.00 itibari ile adaylara Kamu Personeli Seçme Sınavı düzenlendi. Sınavın tamamlanması ile adaylar özellikle internet aracılığı ile yorumlarını paylaşmaya başladı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı 2017 hakkında yapılan yorumlara bakıldığında genel olarak sınavın iyi olduğu sadece Türkçe sınavının zor olduğu belirtilmektedir. Peki KPSS 2017 soruları yayımlandı mı? Soru kitapçığı ve cevap anahtarı ÖSYM tarafından kamuoyuna duyuruldu mu?

SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile Kamu Personeli Seçme Sınavı 2017'nin soru ve cevap anahtarının kısa süre içerisinde ÖSYM tarafından kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Soru ve cevap anahtarının yayımlanması ile sizlere soruları paylaşacağız.

SORULARIN TAMAMI YAYIMLANACAK MI

ÖSYM KPSS 2017 sınavı için bir sorun daha var. Bu sorun ise kitapçığın tamamının açıklanıp açıklanmayacağıdır. ÖSYM her ne kadar bu konuda mahkemelik dahi olsa bazı sınavların tüm sorularını açıklarken bazı sınavların sadece %20'lik cevap anahtarını yayımlamaktadır. KPSS 2017 için tüm cevapların yayımlanıp yayımlanmayacağı hakkında her hangi bir bilgi gelmedi.

ÖSYM tarafından soru kitapçığı, KPSS soruları ve KPSS 2017 cevaplarının yayımlanması ile bu yazıdan gerekli bilgileri paylaşacağız ve adaylar da bu sayfadan alacakları link ile KPSS 2017 soruları, soru kitapçığı ve KPSS 2017 cevaplarına ulaşabilecek.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim