İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan ve silahlı kuvvetlerin önemli komutanlıkları arasında yer almakta olan Jandarma Genel Komutanlığı aralıklarla açık askeri personel pozisyonları için uzman erbaş ve uzman çavuş alımları yapmaktadır. Bu rütbeler için en çok dikkat çeken sınıf Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliğidir. Peki Jandarma Özel Harekat (JÖH)'e kimler başvurabilir, aranacak şartlar nedir.

JÖH BAŞVURU ŞARTLARI

Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ilanı için pek çok nitelik ve şart aramaktadır. Peki JÖH, Jandarma Özel Harekat başvuru şartları nelerdir

İçişleri Bakanlığı Bünyesinde yer almakta olan Jandarma Genel Komutanlığının Jandarma Özel Harekat (JÖH) sınıfına uzman erbaş, uzman çavuş rütbeli askeri personel alımına ilişkim hazırlamış olduğu bildiri de belirttiği tüm başvuru şartları yukarıda ki resimde verilmiştir.

Eğer sizlerde Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde iç güvenlik operasyonlarında Jandarma Özel Harekat (JÖH) sınıfında görev yapan askeri personel olmak istiyorsanız bu niteliklere, şartlara sahip olmanız gerekmektedir. Askeri ilanları buradan görebilrisiniz.

JÖH ALIMI İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ