Jandarma Genel Komutanlığı tarafından askeri personel alımı ilanları personel temin bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Jandarma en az ilköğretim mezunu lojistik uzman erbaş ilanı ve Jandarma Özel Harekat ilanı yayımlandı.

Bazı habercilik yaptığını iddia eden siteler JÖH alımlarında en az ilköğretim mezunu adaylarının başvuru yapabileceğini iddia etmektedir. İlgili sitelerin habercilik politikaları yanlış olduğu için adaylara yanlış bilgi vermektedir. Lütfen itibar etmeyiniz.

ARAŞTIRMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ

Kamu siteleri adaylara ilanlar hakkında bilgi vermektedir. Elbetteki herkesin hatası olabilir. Ancak Jandarma Genel Komutanlığı JÖH ve Asayiş Jandarma ilanlarında en az lise mezunu şartı aradığını üstüne basa basa medyada duyurmuştur. Fakat halen bazı kamu siteleri JÖH ilanlarına en az ilköğretim mezunu aday alındığını iddia ederek yanlış bilgi vermektedir.

İşin Olsa ekibimize çok sayıda aday mesaj göndermiştir ve bu özel içerik üretilmiştir. JÖH alımlarına sadece en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. İlköğretim mezunu adaylar sadece Jandarma Lojistik alımlarına yani meslek sınıflarına başvuru yapabilmektedir. Tüm adayların bilgisine arz ederiz.

İŞİN OLSA - ÖZEL İÇERİK

GERÇEK JÖH İLANINI BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim