İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü ihtiyaç duyduğu polis sayısına göre her sene Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile öğrenci alımlar gerçekleştirmektedir. Peki 2018 yılında lise mezunu PMYO polis alımı ne zaman yapılacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü her sene lise, ön lisans ve lisans mezuniyet düzeylerinden polis alımları gerçekleştirmektedir. Bu sene lise mezunu Polis Meslek Yüksek Okulu PMYO öğrenci alımları ne zaman yapılacak tarih duyuruldu mu? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere iletiyoruz.

LİSE POLİS ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü lise mezunu PMYO polis alımlarını genel olarak YGS sınavının tarihine göre ayarlamaktaydı. Ancak bu sene üniversite sınavı olan YKS Haziran ayında yapılacak. Şu ana kadar da Emniyet Genel Müdürlüğünden lise mezunu polis alımına ilişkin her hangi bir duyuru yayımlanmadı. İşin Olsa ekip arkadaşlarımızın yorumlarına göre lise mezunu polis alımlarının yaz aylarında YKS sonuçları açıklandıktan sonra yapılacağı ön görülmektedir.

Emniyet Genel Müdürlüğü ya da Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile lise mezunu Polis Meslek Yüksek Okulu PMYO polis alımına ilişkin her hangi bir duyuru gelirse sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz. Bizler sosyal medya ve mobil uygulamamızdan takip ediniz.

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER