Adalet Bakanlığı her sene on binlerce personel alımı gerçekleştirmekte olup bu sene de Adalet Bakanlığının yine binlerce personel alımı gerçekleştirmesi beklenmektedir. Bilindiği gibi bu sene Adalet Bakanlığının toplam 16 bin kişilik alım yapacağına ilişkin ifadeler bulunmaktadır.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ önce ki aylarda yaptığı açıklamasında Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen personel adaylarına müjdeli haberler vererek atamalar ve personel alımları hakkında müjdeleyici nitelikte pek çok duyuru yapmıştı.

İNFAZ KORUMA MEMURU ALINACAK

Buna göre Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hakim ve savcı alımlarından hariç olmak üzere kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere infaz ve koruma memuru pozisyonu için de personel alımı yapacaklarını duyurmuştu. Buna göre 2017 yılında Adalet Bakanlığının infaz ve koruma memuru alımı yapması bekleniyor.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ infaz ve koruma memuru alımı yapılacağını müjdelemişti. Peki infaz ve koruma memuru alımına ilişkin her hangi bir duyuru var mı? Alımlar ne zaman yapılacak.

Adalet Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitelerinde şu anda infaz ve koruma memuru alımına ilişkin her hangi bir bildiri bulunmamaktadır. Ancak 2017 yılı içerisinde Adalet Bakanlığının infaz ve koruma memuru alımı yapması beklemektedir. Alıma ilişkin duyuru yapıldığında sizleri bilgilendireceğiz.