A Haber ekibi Almanya'da izleyenleri kahkalara boğdu. A Haber, Alman ZDF kanalından Erdoğan'ın 'intikamını' aldı. İşte A Haber farkıyla yapılan o intikan haberi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren ve hakkında mizahi videolar hazırlayarak son dönemde ülkemizde adından sıkça bahsettiren 'ZDF Televizyonu'na A Haber ekibi ulaştı. Takvim Gazetesi haber müdürü Mevlüt Yüksel yaptığı açıklamalarla yüz kızartıcı haberciliğe imza atarken diğer yandan izleyenleri kahkahalara boğdu.

A Haber ekibi Almanya'da bulunan kanalın merkezine giderek kendilerince 'Basın özgürlüğü' dersi vermeye kalktı. Heyecanlı muhabirin kafasında kurup yaşadığı o anlar izleyenleri kahkahalara boğdu. Türkiye'deki gazeteciliğin yüz kızartıcı örneği olarak tanımlanabilecek o anlar A Haber tarafından yayınlandı.

BU İLK DEĞİL DAHA ÖNCEDE AĞAÇ İLE RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Gezi eylemleri sürecinde CNN International sunucusu Christiane Amanpour'la asparagas bir röportaja imza atıp adından söz ettiren Takvim Gazetesi, Gezi eylemleri sonrasında gezi parkında bulundan ağaçla röportaj yapmıştı.

Gazetenin Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'in Gezi Parkı'ndaki kızılağaçla dertleştiğinin belirtildiği manşette 'Provokatörler, onu bahane etti. Türkiye'nin altını üstüne getirdi. Gezi Parkı'ndaki o ağaç dile geldi: En büyük eziyeti ben gördüm" ifadeleri kullanıldı ve "Ne çektin be kızılağaç" denilmişti.




SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ

Takvim Gazetesi haber müdürü Mevlüt Yüksel'in bu anları kısa sürede sosyal medyada alay konusu oldu. Yüksel gelen tepkilere kayıtsız kalmayıp twitter adresi üzerinden açıklamalarda bulundu.