15 Temmuz hain darbe girişiminni birinci yıl dönümü için bugün tüm Türkiye geneli çeşitli etkinlikler yapılmakatdır. Buna göre en çok katılımın olduğu şehir şüphesiz ki İstanbul'dur. İstanbul'da 15 Temmuz destanı 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde kutlanmaktadır. Buna göre köprüye binlerce kişi akın akın geldi adetaya iğne atıldığında yere düşmeyecek düzeye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bilindiği üzere etkinliğe katılabilmek için havada F-16 uçakları ile beraber İstanbul'a giriş yaptı. 14 Temmuz Şehitler Köprüsü saat: 12.00 itibari ile trafiğe kapatılmıştı ve buraya araçların girmemesi için sabah saatlerinde dev Türk bayraklı kamyonlar köprüye sevk edilmişti.

KOŞARAK GELİYORLAR!

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde ki etkinliğe katılmak için ellerinde Türk bayrakları ile meydana gelen halk geniş güvenlik önlemlerinden aranarak meydana ulaşabilmektedir. Polis ekiplerinin arayış yaptığı güvenlik koridorundan geçen vatandaşlar koşarak meydana gelmeye devam ediyor.

İDAM SESLERİ YÜKSELİYOR

Geçtiğimiz seneden beri yurt genelinde her bir yandan idam istiyoruz çağrıları gelmektedir. Bu sene 15 Temmuz'un birinci yıl dönümü için 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde etkinlik yapılmaktadır. İlgili etkinliğe ellerinde Türk bayrakları ile katılan vatandaşlar ''idam istiyoruz'' sloganları ile meydanı coşturmaya devam ediyor. Buna göre bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan meclisin idamı getirmesi durumunda kendisininde destek vereceğini duyurmuştu.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ