Emniyet Genel Müdürlüğünden binlerce aday Polis Özel Harekat (PÖH) alımı istiyordu. Alımlar ne zaman yapılacak soruları, sosyal medya kampanyaları ve imza sitelerinden imzalar toplanmaya devam ederken çok sayıda aday İşin Olsa ekibine ulaşarak Polis Özel Harekat (PÖH) alımını gündeme getirmemizi istemekteydi.

PÖH alımları hakkında açıklama beklenirken geçtiğimiz günlerde müjdeli haber verildi ve Yozgat POMEM müdürü 21. dönem POMEM alımlarında 12 bin öğrenci alımı yapılması planlandığın duyurdu. Bilindiği üzere 21. dönem POMEM alımı büyük ihtimal ile Polis Özel Harekat (PÖH) sınıfı için yapılacaktır.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Yozgat POMEM müdürü tarafından yapılan açıklama ile 21. dönem POMEM alımına 12 bin öğrenci alımı planlandığı duyuruldu ve bir aksilik olmadığı sürece 21. dönem alımlarının Polis Özel Harekat (PÖH) sınıf için yapılacağı beklenmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

Yozgat POMEM müdürü yaptığı açıklamasında 21. dönem alımları için kesin tarih vermedi ancak 20. dönem POMEM eğitimleri tamamlanmadan alımların yapılmasının planlandığını duyurdu. Buna göre 21. dönem 12 Polis Özel Harekat (PÖH) alımının önümüzdeki 4 - 5 ay içerisinde yapılması beklenmektedir. Yine EGM'den ya da Polis Akademisi Başkanlığımızdan açıklama gelmesi ile bilgilendireceğiz.

PÖH DOĞU ve BATI İLLERİNDEKİ MAAŞLARI

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim