Türk Ekonomi Bankası Lise Mezunu Gişe Yetkilisi Alımı

TEB ( Türk Ekonomi Bankası ) Personel alımı gerçekleştiriyor. Türk Ekonomi Bankası belirli şubesinde personel ihtiyacını karşılamak üzere en az lise mezunu olmak şartı ile Gişe Yetkilisi alımı gerçekleştiriyor. Türk Ekonomi Bankasında Gişe Yetkilisi olabilmek için, alt kısımda verilmiş olan genel nitelikleri, iş tanımını, başvuru bilgilerini, başvuruda bulunacak aday bilgilerini, ilan bilgilerini ve genel bilgileri inceleyerek daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. TEB lise mezunu gişe yetkilisi alımı ilanına başvurular en geç 26 Mart 2015 tarihine kadardır.

 

Genel nitelikler:

İstanbul Avrupa yakasındaki şubelerimizin gişe kadrolarında görev alacak En az Ticaret Lisesi mezunuysanız, Bankacılık sektöründe çalışmak istiyorsanız, Dinamik bir iş ortamı hayal ediyorsanız, Köklü ve güvenilir bir kurumda çalışmak istiyorsanız, Sürekli öğrenmeye ve gelişime açıksanız, Bay adaylar için; askerlik ilişiğiniz bulunmuyorsa ya da 2 yıl tecilli ise başvurularınızı bekliyoruz. Tüm adaylara başvuruları için teşekkür ederiz. Ancak sadece pozisyona uygun olduğu düşünülen adaylarla irtibata geçilecektir.

Pozisyon Hakkındaki Diğer Bilgiler

Şehir/Ülke: İstanbul(Avr.) Personel sayısı: (Belirtilmemiştir) Firma Sektörü: Bankacılık Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı İş Alanı: Operasyon Pozisyon Seviyesi: Uzman Aday Bilgileri Tecrübe: Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar Eğitim Seviyesi: Lise (Mezun), Meslek yüksekokulu (Mezun), Üniversite (Mezun) Askerlik Durumu: Yapıldı,Yapılmadı,Tecilli  İlan Bilgileri İlan ilk yayın tarihi bilgisi: 14.06.2012 İlan Güncelleme Tarihi: 18.03.2015 İlan kapanma tarihi bilgisi: 26.03.2015 TEB ( Türk Ekonomi Bankası ) lise mezunu gişe yetkilisi alımı ilanına başvuruda bulunmak için, alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.