Ülkemizde bilindiği üzere emeklilerin daha refah düzeyde yaşayabilmeleri için hükümet farklı alanlarda çalışmalar yürütmekte olup bayramlarda da emeklilere ikramiye ödemeleri gerçekleştirilmektedir. Bu sene içerisinde emeklilere ikramiye verilecek mi sorusunun yanıtı beklenirken hükümet kanadından yapılan açıklama ile Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramında emeklilere toplam 2 bin lira (2.000 TL) verilecek.

Ramazan Bayramında bin lira ve Kurban Bayramı bin lira olmak üzere toplam 2 bin lira verilecektir. Emeklilere ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ile beklenirken sonunda kamuoyuna müjde veren bakan olarak bilinen Jülide Sarıeroğlu tarafından bir müjdeli haber daha geldi ve tarih duyuruldu.

İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile emeklilere Ramazan ayında verilecek olan bin lira (1.000 TL) ikramiye ödemesinin Haziran ayı başında verileceği açıklandı. Net olarak Haziran ayının hangi tarihinde verileceği bilinmiyor ancak tüm emeklilere Haziran ayı itibari ile bin lira ikramiye ödemelerinin yatırılmaya başlanması bekleniyor.

Öte yandan Kurban Bayramı içerisinde de emeklilere bin lira ikramiye ödemesi yapılacaktır. Bu konu hakkında henüz bir bilgi yok fakat Kurban Bayramına az bir süre kala hükümet tarafından Kurban Bayramı ikramiye ödemelerinin ne zaman yatırılacağı hakkında açıklama yapılması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim