Bir süredir dolar tarihi rekorlar kırmaya devam ediyor. Dolar 4 lira civarındayken piyasalarda yaşanan gelişmelerden dolayı dolar 4 lira bandını aştı. Bu seviyeyi aştıktan sonra yeni rekorlar gelecek mi yoksa dolar yeniden durgunluğa başlayarak gerileyecek mi derken beklenmeyen durumlar meydana geldi.

Her geçen gün yeni rekorlar kırmaya devam etmekte olan dolar ne zaman duracak derken 22 Mayıs tarihinde dolar bir rekor daha kırdı ve çok hızlı bir yükselişe geçti. Peki dolar ne kadar oldu, 22 Mayıs dolar kaç TL oldu? Doların ne kadar olduğuna dair tüm detayları sizler için açıklıyoruz.

DOLAR KAÇ TL OLDU?

Bugün sabah saat 10.00 - 11.00 surlarında dolar 4,55 TL, 4,58 TL civarlarında seyir ederken hızlı bir çıkış yakalayan dolar saat 14.50'de 4,64'e kadar yükseldi. Şu an 15.15 sıralarında ise dolar 4,63 seviyelerinde devam etmektedir. Bugün gün sonuna kadar doların ne kadar olacağına ilişkin her hangi bir bilgi bulunmazken pek çok kişinin dolara yaptığı yatırımların miktarı da doların artıp azalmasında değişikliğe sebebiyet verebilmektedir.

Editör: TE Bilisim