Türkiye'nin 81 ilinde 7 binden fazla mağazası ile hizmetlerini devam etmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi satışlarını artırabilmek için her hafta farklı ürünleri mağazalarına getirmekte ve oldukça uygun fiyatları ile tüketiciye satarak satış hacmini oldukça geliştirmektedir. A 101 market resmi internet sitesi aracılığı ile aktüel indirimli ürünler broşürün yayımladı. Peki 6 mayıs ile 11 mayıs aralığında hangi ürünler indirimli olacak? Bu hafta hangi ürünler A 101'e gelecek ve kaç paraya satılacak?

A 101 AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin resmi internet sitesine bakıldığında 5 mayıstan itibarn hangi ürünlerin satılacağı görülmektedir. İlk sayfada gıda ürünleri olduğu görülüyor ve pek çok üründe ciddi indirim mevcuttur. İkinci sayfaya bakıldığında 9,95 liraya satılan Signal diş macununun 4,95 liraya düştüğü görülmektedir.

Yine A 101 tarafından yayımlanmış olan ikinci broşüre bakıldığında ise bisküvi, yağ, patatesi, salam gibi ürünlerde ciddi indirimlerin olduğu görülmektedir. Pek çok üründe 2 al, 4 al, 27 al gibi kampanyalar yapılmış. Yani 5 Mayıstan sonra alacağınız bu ürünlerde fazla alım yaptığınızda daha uygun fiyata ürünleri temin etmiş olacaksınız. Broşürleri hemen aşağı bölümden görebilirsiniz.