Altın fiyatlarının genelinde yaşanılan artış durumu ekonomik savaşın etkilerinden olsada döviz kurlarında yaratılna kar satışı baskısına rağmen artış halen devam etmektedir. Gün geçtikçe altın fiyatları aynı oranda yükselmeye devam ederken bu yükselişin en büyük nedenelerinden biride Suriye sınırları içerisinde tekrardan iki ülke Rusya ve Amerika'nın yeniden karşılıklı savaş halinde tutulması anlamına gelmektedir. 

ÇEYREK ALTIN ve GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR ?

Altın tarafına yapılan yatırımlar ile birlikte kazancın artması bir çok altın yatırımcısının yüzlerinin gülmesine sebep oluyor. Çeyrek altın fiyatlarında gün geçtikçe artan yükselmeyle birlikte yakalanan istikrar satış baskısı dinlemeden giderek yükselmeye devam ediyor Tarihler 12 Eylül 2018 Çarşamba'yı gösterirken çeyrek altın oralarında alış fiyatı 392 lira olurken çeyrek altın satış fiyatı ise 424 lira üzerinden işlem görmektedir.

Çeyrek altın fiyatları bu haldeyken 24 ayar gram altın fiyat ise 250 lira üzerinden işlem görürken 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 240 lira üzerinden işlem görmektedir. 12 Eylül 2018 tarihi itbariyle de yarım altın fiyatı ise alış 784 satışı ise 848 liradan işlem görmektedir.