Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile KPSS A ve B Grubu olmak üzere farklı dallardaki sınavlar lisans mezunu adaylara yapılmaktadır. Çift yıllarda yapılmakta olan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS B Grubu 2016 yılının ardından 2018 yılında adaylara düzenlenecekti ve merakla beklenen gün geldi.

Buna göre aylar öncesinden adaylar müracaatlarını yaptı. Bilindiği üzere lisans düzeyi Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 22 Temmuz 2018 tarihi itibari ile yapılacaktır. Sınavın yapılmasına iki haftadan az bir süre kaldı. Peki lisans KPSS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak, lisans KPSS sınav giriş belgeleri ne zaman yayımlanacak?

SINAV GİRİŞ YERLERİ ve BELGELERİ AÇIKLANMA TARİHİ

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile lisans düzeyi adaylara 22 Temmuz 2018 tarihinde lisans düzeyi Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS yapılacaktır. Sınava oldukça yoğun rağbetin olduğu bilinmektedir. Peki sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak, sınav giriş yerleri ne zaman duyurulacak?

Buna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile net olarak lisans düzeyi Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS sınav giriş yerlerinin ve belgelerinin ne zaman duyurulacağı açıklanmadı ancak genel olarak sınavdan 10 gün önce açıklanmaktadır. Bu sebepten dolayı sınav giriş belgelerinin bu hafta içerisinde kamuoyuna ÖSYM aracılığı ile duyurulması bekleniyor. Duyuru yapıldığında www.isinolsa.com ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.