Ülkemizde bilindiği üzere 24 Haziran tarihinde erken seçim yapılacak ve bu tarih itibari ile seçmenler hem milletvekili seçimine oy verecek hemde Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanacaktır. Hem siyasi parti liderleri hemde Cumhurbaşkanı adayları Türkiye'nin dört bir yanında seçim çalışmaları yapmaya başladı.

Şu ana kadar seçim vaatlerini açıklayarak kamuoyunda manşet olmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce pek çok farklı konu da açıklamalar yaparak gündem olmayı başarırken bu seferde Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS hakkında önemli bir açıklama yaptı.

KPSS GELİŞTİRİLECEK!

Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce tarafından yapılan açıklama da Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'nin geliştirileceği belirtildi. Ancak nasıl geliştirileceği, sorularda mı değişiklik yapılacağı gibi konularda her hangi bir bilgi verilmedi. Öte yandan mülakatların da kaldırılacağı Muharrem İnce tarafından duyuruldu.

Yine Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce mülakatlar yapılıyorsa bu mülakatların kamera sistemi ile kayıt altına alınması gerektiğini öne sürdü. Önümüzdeki günler içerisinde yine Muharrem İnce'den KPSS ve mülakatlar hakkında açıklamaların kamuoyuna duyurulabileceği bekleniyor.

Editör: TE Bilisim