Eskişehir ilinde bulunan Anadolu Üniversitesi örgün ve açıköğretim olmak üzere bünyesinde çok sayıda öğrenci barındırmaktadır. Özellikle Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bünyesinde Türkiye geneli binlerce öğrenci eğitim görmektedir.

Bölümlere göre Türkiye geneli her bölgede Açıköğretim Fakültesi (AÖF) vize, final ve bütünleme sınavları yapılmakta olup adaylar sınava girdikten belirli bir gün sonrasında sınav sonuçlarını internet üzerinden öğrenebilmektedir. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklama da Açıköğretim Fakültesi (AÖF) vize sınav sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Peki adaylar vize sonuçlarına nasıl bakabilir.

VİZE SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından yapılan açıklama da vize sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Peki vize sonuçları nasıl öğrenilir?

https://goo.gl/8avWJ1

Yukarıda belirtilen linki takip edecek olan adaylar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF)'ün resmi sonuç sorgulama sayfasına ulaşabilir. Buradan ilgili ekranlar vasıtası ile adaylar T.C. kimlik numaralarını yazarak sisteme giriş yapabilir ve vize sonuçlarını öğrenebilir. Yayımlanan duyuruda açıklanan vize sonuçlarının açıköğretim fakültesi, iktisat ve işletme fakültelerini kapsadığı belirtildi. Adaylar yukarıda verilmiş olan link aracılığı ile vize sonuçlarını öğrenebilir.

Editör: TE Bilisim